Op vakantie met je paard! All inclusieve!

Week 29 2017 is er weer een geheel verzorgde (trainings) week  voor koudbloeden. Div. Activiteiten zoals: dressuur en springles, schriktraining, yogales, kudde observeren, en buitenritten met fotoshoot. Er is ook de mogelijkheid een sessie paardencoaching te volgen met je eigen paard of een paard van Stal Veldhoeve. Het doel van deze week is nieuwe dingen leren maar zeker ook veel plezier hebben! Een BBQ zal natuurlijk niet ontbreken! (Er is geen verplichting om aan de activiteiten deel te nemen.)

Er wordt geslapen in tenten mits het weer het toelaat. Zelf meebrengen, mocht je geen tent hebben, je kan bij ons een tent huren, 2x 4 pers. En 1x 2 pers. Er mag ook een caravan mee-genomen worden. Bij slecht weer hebben we een gestoffeerde ruimte om te slapen. Er is sanitaire voorziening aanwezig.

Aankomst: maandag morgen 17 juli om 10.30.

Vertrek: vrijdag middag 21 juli  om 15.30.

Prijzen:

Per persoon: € 295,00    Gezinskorting: 2e en volgende: € 265,00

Per paard: € 65,00 incl. hooi excl. brok (24 uur weidegang)

Meerprijs stalling: € 35,00 (gehele verblijf)

Tent huur 2 pers. € 35,00 (gehele verblijf en zelf opzetten)

Tent huur 4 pers. € 65,00 (gehele verblijf en zelf opzetten)

Bovengenoemde prijzen zijn totaal prijzen voor het gehele verblijf. Incl. ontbijt, lunch en diner en iets lekkers tussendoor en incl. de trainingen.

Er kan aangemeld worden tot 3 weken voor aanvang via de website. Hierin graag vermelden: naam, aantal personen, tel. nr. en mailadres. Na deze aanmelding ontvang je een inschrijfformulier.

Heb je interesse stuur dan gerust al een mail!