Heerlijk genieten van de paardensport. Er mag naar hartenlust geoefend worden om vaardigheden onder de knie te krijgen. We proberen het gewoon nog een keer als het niet lukt. Samen zijn we trots op alles wat we al kunnen!

Met het mooie weer zonder deken naar buiten. Dat is erg lekker na de winterperiode. De wintervacht komt los en door te rollen en te schudden raakt het paard z'n haren kwijt en komt er een mooie dunne zomervacht voor terug.

Paardrijden in de buitenlucht. Wil jij stappen maken, op en naast het paard, in een veilige omgeving paardrijden, waar je jezelf kan zijn, de basis principes aanleren op fijne schoolpaarden met plezier en uitdaging? Les in kleine groepen waarbij je veel aandacht krijgt, gegeven door bevoegde instructeurs, en waar dieren welzijn op nummer 1 staat?

De meest gehoorde redenen van klanten: “de kleine groepjes waarbij kwaliteit gewaarborgd wordt”, “de hulp bij het poetsen en opzadelen”, “meer leren dan alleen rijden”, “het krijgen van een gedegen basis”, “persoonlijke aandacht”.

Spreek bovenstaande je aan, maar wil je graag les met je eigen paard of pony? Neem je paard dan mee en geniet van een leerzame les.

Boek je les via mail: info@stalveldhoeve.nl

Kinderen en volwassenen kunnen bij ons terecht.

Springles 23 sept. 2012

Toppertjes van Stal Veldhoeve!