Op vakantie met je paard! All inclusieve!

Week 30 2018 is er weer een geheel verzorgde RELAX en BALANS week. Deze week heeft de combinatie van activiteiten gericht op de paardensport zelf en activiteiten gericht op persoonlijke groei en de band met je paard.

Div. activiteiten zoals: dressuur en springles, schriktraining, yogales, kudde observeren, en buitenritten met fotoshoot. In groepsverband ga je ervaren wat paardencoaching precies is. Het doel van deze week is nieuwe dingen leren maar zeker ook veel plezier hebben! Tussen de activiteiten door is er voldoende gelegenheid om te doen waar je zelf behoefte aan hebt.

De laatste avond sluiten we af met een bbq en gezellig samen zijn. (Deelname aan de activiteiten zijn geheel vrijblijvend.)

Je neemt je eigen tent mee om in te slapen, mocht je geen tent hebben, kan je bij ons een tent huren, 2x 4 pers. En 1x 2 pers. Er mag ook een caravan mee-genomen worden. Bij slecht weer hebben we een gestoffeerde ruimte om te slapen. Er is sanitaire voorziening aanwezig.

Aankomst: maandag morgen 23 juli om 10.30.

Vertrek: vrijdag middag 27 juli  om 15.30.

Prijzen:

Per persoon: € 325,00    Gezinskorting: 2e en volgende: € 299,00

Per paard: € 65,00 incl. hooi excl. brok (24 uur weidegang)

Meerprijs stalling: € 35,00 (gehele verblijf)

Tent huur 2 pers. € 35,00 (gehele verblijf en zelf opzetten)

Tent huur 4 pers. € 65,00 (gehele verblijf en zelf opzetten)

Bovengenoemde prijzen zijn totaal prijzen voor het gehele verblijf. Incl. ontbijt, lunch en diner en iets lekkers tussendoor en incl. alle lessen/activiteiten.

Er kan aangemeld worden tot 3 weken voor aanvang via de website. Hierin graag vermelden: naam, aantal personen, tel. nr. en mailadres. Na deze aanmelding ontvang je een inschrijfformulier.

Heb je interesse stuur dan gerust al een mail!