Op vakantie met je paard! All inclusieve!

Week 30 2018 is er weer een geheel verzorgde RELAX en BALANS week. Deze week heeft de combinatie van activiteiten gericht op de paardensport zelf en activiteiten gericht op persoonlijke groei en de band met je paard.

Iedere dag is er in de ochtend en in de middag een activiteit geplant waaraan je vrijblijvend kan deelnemen. Hierbij moet je denken aan dressuur en spring-les, schriktraining, yogales, kudde observeren, en buitenritten met fotoshoot. In groepsverband ga je ervaren watpaardencoaching precies is. Dit is nog niet alles maar houden we nog graag als verrassing  Tussen de activiteiten door is er voldoende gelegenheid om te doen waar je zelf behoefte aan hebt.

 

‘s Ochtends kan je aanschuiven voor het ontbijt, ‘s middags voor de lunch. ‘s Avonds staat er een heerlijke warme maaltijd voor je klaar.

 

In het weiland kan je je tent opzetten waarbij je uitzicht hebt op je eigen paard. Na een warme dag kan je bijkomen in de sfeervolle landelijke douche.

 

Deze week staat open voor alle rassen. 
Heb je geen tent dan kan je er een huren.

 

Aankomst: maandag morgen 23 juli om 10.30.

 

Vertrek: vrijdag middag 27 juli om 15.30.
 
 

Prijzen:

Per persoon: € 325,00    Gezinskorting: 2e en volgende: € 299,00

Per paard: € 65,00 incl. hooi excl. brok (24 uur weidegang)

Meerprijs stalling: € 35,00 (gehele verblijf)

Tent huur 2 pers. € 35,00 (gehele verblijf en zelf opzetten)

Tent huur 4 pers. € 65,00 (gehele verblijf en zelf opzetten)

Bovengenoemde prijzen zijn totaal prijzen voor het gehele verblijf. Incl. ontbijt, lunch en diner en iets lekkers tussendoor en incl. alle lessen/activiteiten.

Wil je je aanmelden stuur dan een mail en vermeld je naam, aantal personen, tel. nr. en mailadres. Na deze aanmelding ontvang je een inschrijfformulier.

Heb je een vraag of zou je meer willen weten over deze week dan ben ik te bereiken via info@stalveldhoeve.nl.