Kristi-Kelby G.C.

Deze prachtige MODEL merrie stellen we beschikbaar in onze lessen voor de gevorderde ruiters. MODEL wil zeggen dat ze een voorbeeld is voor het tinker ras. Dit predikaat krijg je niet zomaar. Met haar krijg je echt het "eigen paard" gevoel. Zij kan erg goed dressuurmatig bewegen en geeft makkelijk na. Zo kun je ervaren en voelen hoe dit is. Het is een brave merrie met de WOW factor!

Melvin

Melvin is een Connemara. Een hele brave ruin waar zowel beginners als gevorderde mee kunnen rijden. Het is een heer op leeftijd maar dat is hem niet aan te zien. Met veel plezier loopt hij mee in de springles. Hij laat de ruiter precies zien of je de juiste hulpen geeft. Een hele fijne pony!

In het verleden heeft Melvin Z dressuur gelopen en M gesprongen.

Melvin

Goliath

Goliath is de kleinste pony met een grootse naam!
Hij is heel stoer en af en toe een tikkeltje eigenwijs. Springen kan het kleintje ook!
Hij heeft een hele dikke staart en volle manen. De allerjongste ruiters vanaf 4 jaar leren op hem rijden.

Goliath

Romeo

Romeo is een schimmel welsh pony. Romeo kan goed met kinderen omgaan, en wil ook graag voor je werken.
Hij kan super goed springen, maar hij is ook goed in dressuur.
Het enige wat hij niet leuk vind is dat als je aan zijn oortjes zit.
Het gaat steeds beter, er wordt veel met hem geoefend.
Romeo wordt ingezet voor de prive, duo en de groepslessen.

Romeo

White Feet

White Feet is een hele brave merrie voor beginners en gevorderden. Ze is heel braaf op stal. White Feet heeft veel ervaring ook op wedstrijden. Zij is M1 startgerechtigd geweest. Ook een sprongetje doet ze met veel plezier. 

White Feet

Ratiana

Ratiana is een lieve merrie voor beginners en gevorderden. Ze zal niet snel ergens van schrikken. Ratiana geeft een erg vertrouwd gevoel aan de ruiter. Bij Ratiana is het belangrijk dat je haar goed ondersteund met je benen en teugels. Je kan veel van haar leren. Op stal is ze ook heel braaf. Ratiana bied uitdaging.


Ratiana

Paard Wiebe

Wiebe is een stoere grote Friese ruin van bijna 1.70mtr. Hij staat fijn aan de hulpen en reageert op een zachte kuithulp. Wiebe blijft altijd lopen en wil altijd voor je werken. Zeer braaf in de omgang. Van Wiebe kan je heel veel leren, hij is vele malen op de wedstrijd uitgebracht. Wiebe zal niet snel ergens van schrikken, dit maakt dat angstige ruiters het vertrouwen terug krijgen op Wiebe. 

Wiebe heeft vele jaren zijn trouwe dienst bewezen. Helaas functioneerd zijn lichaam niet naar behoren en doet hij niet meer mee in de lessen. Wiebe mag oud worden bij ons, wij genieten nog iedere dag van hem!

Wiebe

Donna RIP

Donna is een New Forest ster merrie. Zij wordt veel ingezet voor de beginnende ruiter. Bij ruiters die al wat meer gevorderd zijn bied ze veel uitdaging.