Stal Veldhoeve is een gecertificeerd stage bedrijf. Wij zijn aangesloten bij de SBB (samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven). We werken samen met het Groenhorst College in Barneveld, Hogeschool van Hal Larenstein en Universiteit Wageningen, de Meerwaarde in Barneveld en Helicon opleidingen in Nijmegen.

Een praktijkstage is een onderdeel van je opleiding waar je "leert op de werkvloer". Tijdens deze stage maak je kennis met je toekomstige beroep en werk je aan wisselende werkzaamheden. In praktijk brengen wat je tijdens de opleiding leert en je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen.

Persoonlijke begeleiding van de stagebegeleider is erg belangrijk, zodat de stagiaire  naast de praktische vakken natuurlijk ook bij de theorie en het maken van de stage opdrachten begeleid wordt. Dit is precies wat Stal Veldhoeve te bieden heeft!

Vanwege de veelzijdigheid van het bedrijf een gevarieerde stage.

-Verzorgen van paarden en werk en leefomgeving.

-Hulp bieden bij de kinderactiviteiten .

-Helpen bij de lessen.

-Berijden en corrigeren van manegepaarden en -pony's.

-Beleren jonge paarden.

-Longeren paarden.

Voorwaarden en vaardigheden:

-Aangesloten zijn bij een erkende opleiding en zorg dragen voor een volledige verzekering tijdens de stage.

  -Je werk wordt gekenmerkt door routinematige handelingen, waarbij het werken met levende dieren een continue oplettendheid vereist.

-Bewust zijn van gezond- en veiligheidsaspecten.

-Zowel alleen als in een team kunnen werken.
 

-Sociale vaardigheden en communicatief vermogen.

-Kunnen paardrijden en bekend zijn met het verzorgen van paarden.


De paardenhouderij in  is een bedrijfstak met veel mogelijkheden. Het is een sector waar agrarische, sportieve en recreatieve elementen samenkomen. Verder gaan hobby en beroep in elkaar over. Dit maakt de sector paardenhouderij tot een unieke en waardevolle sector.

Is je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op!

Je kunt ons mailen via: info@stalveldhoeve.nl

Meest recente reacties

27.05 | 11:47

Bedankt voor de goede zorgen en het goede werk Vol vertrouwen naar een mooie toekomst voor Nubby en mijzelf

21.06 | 21:20

Zaterdag bij Corné en Hennie geweest. Erg kundig, belang van de dieren staat voorop. Open in gesprek, meedenkend . Bedenktijd gekregen en alle medewerking. Super toegewijde eigenaren . Direct vertrouw

15.04 | 14:45

Vandaag mijn eerste paardencoaching gehad. En wauw wat bijzonder om mee te maken ! Heel bijzonder hoe het paard Wiebe op mijn positivietijd reageerde! Ik kijk al uit naar mij volgende sessie !

22.08 | 17:14

Graag wil ik mijn dochter Imke een x meer laten doen aan de plopjesles. Ze is 4,5 en heeft al aantal c op paarden gezeten

Deel deze pagina