Tinker jaarling merrie BLIKVANGER

Nederlands gefokt, prachtige jaarling merrie.
Ze zal uitgroeien tot een mooie grote maat Tinker, daar ze nu ook al aan de maat is. Stokmaat 1.46mtr.
Loopt netjes mee aan het halster.
Ze heeft een mooi aansprekend hoofd en al een dikke bos manen, volle sokken en staart.
Een eerlijk paard met een vrolijk karakter.
Ze laat 3 fijne basis gangen zien. Ze beweegd soepel en gemakkelijk.
PSSM1 vrij.


Natuurlijk ben je benieuwd naar de prijs. Neem hiervoor contact op met Corne, zodat we weten dat je serieus geïnteresseerd bent. Tevens kan je dit nummer bellen om vrijvlijvend te komen kijken.
Tel: 06-51172031. 

2 jarige grote Tinker merrie verkocht

Nederlands gefokt, prachtige tweejarige Tinker merrie, zwartbont.
Heeft nu al een mooie grote maat van 1.58mtr. Geboren juni 2019.

Loopt netjes mee aan het halster.
Ze is mooi in verhouding en heeft en is ruimschoots bedeeld met een dikke bos manen, volle sokken en staart.

Ze laat 3 fijne basis gangen zien. Ze beweegd soepel en gemakkelijk.
PSSM1 vrij.

Een leuk paard om de tijd voor te nemen en een band mee op te bouwen, en als de tijd rijp is rustig aan beleren en wellicht veel ontspannen ritjes mee te maken.

We begrijpen dat je benieuwd bent in welke prijsklasse ze valt. Neem hiervoor telefonisch contact op met Corne, zodat we weten dat je serieus geïnteresseerd bent. Tevens kan je dit nummer bellen om vrijvlijvend te komen kijken.
Tel: 06-51172031.


Zeer brave geweldig bewegende 2 jarige hengst van Hometown

Orlando, knappe hoog-benige zoon van (Hometown x Flemmingh) geboren op 25 juli 2019. Stokmaat 1.67mtr.

Prachtige hengst met geweldige bewegingen. Kan goed stappen en heeft een mooie ruime draf met een goed ondertredend achterbeen. Hij galoppeerd heel gemakkelijk. We merken niet dat hij hengst is, echt een top karakter.

We hebben hem zelf gefokt uit een Flemmingh merrie. Zijn moeder is een fijn betrouwbaar rijpaard met een goed karakter en makkelijk in de omgang. 

Hij staat nu met een ander zelf gefokte 2 jarige spring hengst (Larino bloed en ook te koop). Overdag in de wei en s nachts op stal. Hij heeft een keurige opvoeding gehad, loopt goed mee aan het halster.  

Altijd op tijd ontwormt, geent en bij de hoefsmid geweest. 
Hij is goed aan de maat. 

We hebben hem nog hengst gelaten zodat de nieuwe eigenaar zelf kan beslissen om te ruinen of niet. 

Zoek je een fijn dressuurpaard met een betrouwbaar karakter dan is Orlando een kijkje waard. 

Toekomstige dressuur topper!

Voor meer info graag bellen: 06-51172031
bgg. 06-13569453

Twee jarige spring hengst sport met de wow factor

Otiano is een interessante spring gefokte hengst van JAPPALOEP SA x LARINO. Geboren 27 mei 2019. Stokmaat 1.61mtr.

De vader van LARINO is CONCORDE. In de moeder en vader lijn van Otiano zit veel sport. Half broers Springen Nationaal en Internationaal 1.40mtr. JAPPALOEP SA stamt af van ELDORADO van de ZESHOEK die zeer verdienstelijk springt op 160mtr.

Otiano heeft een heel fijn karakter, net als zijn moeder die heel nuchter is. Wij hebben Otano zelf gefokt. Otiano is erg nieuwsgierig en nergens bang voor. Zijn galop is fantastisch.

Otiano zou goed passen bij iemand die spring ambities heeft en absoluut in de top wil mee rijden. Wij verwachten dat Otiano zal uitgroeien tot een fijn, nuchter, en een gretig spring paard.

Hij staat nu met een ander zelf gefokte 2 jarige dressuur hengst (Hometown x Flemmingh) en ook te koop. 
Overdag staan ze lekker op de wei en s nachts op stal. Hij heeft een keurige opvoeding gehad, loopt goed mee aan het halster.

Altijd op tijd ontwormt, geënt en bij de hoefsmid geweest.

We hebben hem hengst gelaten zodat de nieuwe eigenaar zelf kan beslissen om te ruinen of niet. 


Bij serieuze interesse bellen met Corne: 0651172031


12 jarige Tinker ruin VERKOCHT

Fantastisch fijn te rijden grote Tinker ruin van 12 jaar. Hij heeft ruime gangen en zit zeer comfortabel. Hij zou passen bij een ruiter die dressuurmatig rijd maar grondwerk is voor deze ruin ook geen onbekend terrein. Hij heeft geen gebreken, entingen, ontworming en hoefsmid is op orde. Zoek je een betrouwbare fijn te rijden paard dan is dit misschien wat voor jou. Wij gaan niet in op berichten via app of messenger, telefonisch contact heeft onze voorkeur. Je weet pas echt of je klikt hebt als je komt kijken en rijden, maak daarom gerust een afspraak bij Corné, tel: 06-51172031.

Jaarling hengst uit top stam VERKOCHT

Van Nederlandse bodem, uit een predikaatrijke stam, prachtige jaarling hengst uit de model merrie Kristi-Kelby en Jelani's Ikenna Legacy of Chakotay (Ike). Ike is definitief goedgekeurd bij het NSvT. Beide ouders zijn PSSM1 negatief, hiermee is de jaarling hengst ook vrij van PSSM1.

Hij kent het veulen abc, en is braaf in de omgang. Hij kan super bewegen met een sterk achterbeen gebruik. Hij zal uitgroeien tot een mooie grote maat Tinker, daar hij nu ook al aan de maat is. Iemand met sport ambities zal hier een leuke Tinker aan hebben.
Het is een kanshebber voor de jonge hengsten keuring op 2,5 jarige leeftijd.

Zoek je een leuk maatje voor buitenritten of andere recreatieve doeleinden dan is castratie natuurlijk mogelijk.

Bij serieuze interesse neem contact op met Corné Veldjesgraaf. Stal Veldhoeve. Tel: 0651172031.

Norbert x Nanno VERKOCHT

Prachtige friese merrie van 3 jaar. (2015) Norbert x Nanno.

ster x ster pref. x stb. x ster.

Licht aangereden onder het zadel.

Prachtige 12 jarige D pony VERKOCHT

Prachtige 12 jarige alrounder. NRPS. Saporos OX x Anoushka (Merrie)

Stokmaat 1.48mtr. L springen en B dressuur.

Het is een pony die graag wil werken en erg voorwaards is. Daarom is de pony niet geschikt voor een onervaren ruiter.

Ze is erg braaf en betrouwbaar in de omgang, ook op ander terrein.

Veel potentie om hoger in de sport te komen.

Te koop met 2 zadels, 1 spring en 1 dressuurzadel. Peesbeschermers, 6 dekens, martingaal en 2 hoofdstellen. Prijs € 4500,00

Zonder dressuur zadel € 4200,00

Alleen de pony € 4000,00

Prachtige eerlijke ruin VERKOCHT

Deze prachtige stamboek ruin is geboren op 3 mei 2010. Stokmaat 1.55mtr. Hij heeft prachtige lange manen en een volle staart. Hij is erg eerlijk in de omgang en houd van een knuffel en aandacht. Daarbij wil hij graag werken.

Het is belangrijk dat de ruiter stabiel en zeker is. Ruiters die angst hebben passen niet bij deze kanjer. Hij kijkt graag eerst de kat uit de boom en moet eerst zeker weten dat het veilig is. 

Hij heeft 3 prachtige gangen, een ruime stap en een vlotte draf. Zijn galoppade is werkelijk fantastisch te noemen.

Hij zou zeker bij een ruiter passen die hem wil gaan uitbrengen in de sport. Wij verwachten dat hij met de juiste ruiter het ver gaat schoppen.

Geen stalgebreken en exeem vrij.

Er is geen filmpje beschikbaar. Kom gerust vrijblijvend kijken.

Prachtige super brave E-pony VERKOCHT

Mooie grote E pony. Is super braaf in de omgang maar ook onder het zadel.
Geboorte datum: 15 maart 2010
Stokmaat: 154cm.

Het poetsen vind ze erg fijn en is gek op aandacht. Ze heeft 3 correcte gangen en is fijn te rijden. 
Kan goed bewegen en eerlijk en makkelijk in de omgang. Goed aan het been.

Springt gemakkelijk ook onder de ruiter.

Geen stalgebreken. Gezonde pony.

Leuke pony voor de toekomst!


 

4 jarige New Forest Pony van de Mensinge's Rinaldo VERKOCHT

4 jarige zelf gefokte New Forest Pony van De Mensinghe's Rinaldo. Moeder is ster merrie en zij heeft als vader de bekende hengst merrie Moscan pref. De moeder loopt bij ons in de lessen (kleinschalig)

De merrie heeft een goed achterbeen gebruik. Wij verwachten dat deze merrie hoge ogen gaat gooien in de sport in combinatie met een goede, begeleide ruiter.

Haar volle zus van 5 jaar doet het geweldig in de sport, zowel dressuur, springen en cross!  

Ze komt dagelijks in de hand van en naar de paddock/wei. Ze is makkelijk bij de hoefsmid. Hoeven uitkrabben geen probleem. Verder zeer braaf in de omgang geen stalgebreken. Kan met andere paarden in de wei/paddock.

 

Merrie is zadelmak en kent het longeren met hoofdstel en zadel.

Geboortdatum: 29-04-2011

Stokmaat: 1.42

 

Blikvanger VERKOCHT

Super mooie bruin bonte tinker ruin van 6 jaar. Hij is braaf in de omgang en verzorging. Deze stoere bink heeft behoefte aan een consequente baas die hem veel liefde kan geven. Hij is zeer geschikt als weidemaatje. De basis beginselen van Natural Horsemanship/Parelli heeft hij onder de knie. Met rijden kan hij eenkennig zijn  en het is dan ook belangrijk dat er eerst een vertrouwensband opgebouwd wordt.

Op 1 okt. 2011 is hij stamboek geworden met een eerste premie, dagkampioen en kampioen van Nederland. Al met al een prachtige tinker! Voor meer info of bezichtiging kunt u contact opnemen met Corné, Tel: 06-51172031.

Krack C x Metall x Ferro VERKOCHT

Het fijne paard Velvet rijdt Z1 dressuur. Hij is nog lang niet uitgeleerd. Hij is zeer geschikt voor allerlei verschillende soorten ruiters. Met de bijrijdster rijd Velvet M2 dressuur. Op een dag kan hij met gemak 4 proeven lopen. Vaak komen ze met goed resultaat thuis. Het is een ontzettend lief paard in de omgang. Erg gemakkelijk en zelden lastig. Zo is hij ook erg geschikt als leerpaard of voor een ruiter die hem verder dan het Z1 wil brengen. Hij heeft drie fijne constante gangen. De galop is mooi gedragen en hij kan goed sluiten. De stap is mooi ruime en de draf is zwevend en gelijkmatig.

Special D x Krack C x Roemer VERKOCHT

Uit de bekende Landsvrouwe stam, mooi bruin dressuurpaard te koop.  Het paard beschikt over mooie ruime gangen  en in de draf geeft hij een machtig gevoel. Hij is 1.75 m en daardoor erg geschikt voor lange ruiter. De galop is mooi gedragen. Hij is erg leergierig en heeft al heel snel door als er een nieuwe oefening gevraagd wordt. De ruin is op L11 niveau gereden.  De moeder Smaragd Vrouwe, van de ruin, loopt Z-11 dressuur.  Eerste dochter van Smaragd Vrouwe loopt al Z-1 dressuur. De bekende goed gekeurde hengst Amazing Star en Glocks Undercover het nieuwe paard van Edward Gal komt ook uit de Landsvrouwe stam. De stam heeft zich keer op keer bewezen dat er zeer goede dressuurpaarden van komen op nationaal en internationaal niveau. Er is een heel artikel over deze stam geschreven in de strengen van 23 maart 2012.

 

Mooi groot toekomstig fries sportpaard VERKOCHT

Mooie grote friese hengst van 1.68mtr. Geboorte datum 23-03-2009
Kan super bewegen, een paard met toekomst!
Doaitsen x Folkert 2 stermoeders er voor.
Een Hengst met een eerlijk karakter is super braaf. 
Is longeerwerk mee gedaan met een singel en bijzet teugels. Mooie stoere friese hengst met kwaliteiten VERKOCHT

Super mooie fries, een hengst met uitstraling. Geboortedatum 17-03-2009
Andries x Fabe Vol papier.
Zadelmak en licht doorgereden.
Braaf in de omgang.

Ster merrie VERKOCHT

Tietse 428 x Gerlof 294, 2007, stermerrie, beleerd onder het zadel, goed karakter (leergierig, sociaal). Moeder heeft Sport predikaat.

Fell Pony dekhengst VERKOCHT

Fell Pony dekhengst (voor het leven goedgekeurd) Prince Heltondale III, 11 jaar, beleerd onder het zadel op Z niveau, beleerd voor de wagen in 1-2- en 4span. Manen tot bijna op de grond. Geen gebreken, geen eczeem of mok. Zeer lieve en sociale hengst!!!!

Verkocht

Robin is een supermooie dekhengst goedgekeurd voor het Nederlandse Stamboek voor Tinker.
Hij is 14 jaar oud, 1.51 en van het type Grai.

Robin is leergierig. Hij kan springen, dressuren en loopt aangespannen.

Voor meer info kunt u contact opnemen met Corne.