Ook voor een verjaardagsfeestje kunt u bij ons terecht!

Tijdens zo’n verjaardagsfeestje gaan de kinderen kennismaken met onze stal en dan natuurlijk vooral met onze pony’s. De kinderen maken op een speelse manier kennis met het pony rijden.
Deze feestjes kunnen gereserveerd worden op een woensdag middag. 2x per maand is er ook plaats voor de zaterdag middag.

Je kan kiezen uit een aantal arangementen. Er staan tijden vermeld maar in overleg kunnen deze aangepast worden.

 

 

Feestje 1. Aanvang 13.30

Misschien heb je zelf thuis al een bijna compleet feestje georganiseerd maar mist je nog dat leuke extraatje? Dan kun je met je feestje een uur 2-4 pony's huren, deze kunnen dan gepoetst worden en er kunnen ritjes op gemaakt worden. Limonade en een zakje chips aan het eind zijn inbegrepen. Naast een van onze begeleiders is het gewenst dat je een pony begeleid.

Tarief: €15,00 p/p (1 uur)   Koffie voor volwassenen gratis.

Feestje 2. Aanvang 13.00

De kinderen gaan kennis maken met de pony's, ze leren hoe een pony gepoetst moet worden. Ook mogen er vlechten en knotjes gemaakt worden met leuke elastiekjes en knipjes. Daarna wordt er een groepsfoto gemaakt met de versierde pony,s. Dan gaan de kinderen pony rijden. Hiervoor worden 2-4 pony's ingezet. Naast een van onze begeleiders is het gewenst dat je een pony begeleid. Daarna komen ze binnen om gezellig samen iets te drinken en te snoepen van de soesjes en/of een zakje chips.

Tarief: €20,00 p/p (2 uur)  Koffie voor volwassenen gratis.

Feestje 3. Op woensdag middag gelijk uit school. Tijd nader overeen te komen.

Ontvangst in de kantine met limonade en overheerlijke frietjes met frikandel. Na de gevulde maag gaat de jarige de cadeautjes uitpakken. Daarna gaan ze kennis maken met de pony,s, ze leren hoe een pony gepoetst moet worden. Ook mogen er vlechten en knotjes gemaakt worden met leuke elastiekjes en knipjes. Daarna wordt er een groepsfoto gemaakt met de versierde pony,s. Dan gaan de kinderen pony rijden. Hiervoor worden 2-4 pony,s ingezet. Naast een van onze begeleiders is het gewenst dat je een pony begeleid. Daarna komen ze binnen om gezellig samen iets te drinken en te snoepen van de soesjes en/of een zakje chips.

Tarief: €29,00 p/p (2 ½ uur)  Koffie voor volwassenen gratis, frites met frikadel €5,00 p/volwassenen.

Feestje 4. Op de woensdag middag gelijk uit school. Tijd nader overeen te komen.

Geschikt voor kinderen die al op paardrijles zitten.  Thema: Wedstrijd rijden! Ontvangst in de kantine met limonade en overheerlijke frietjes en frikandel. na het eten ga je je eigen frontriem maken, zodat jouw hoofdstel straks extra mooi is. Daarna worden de pony’s wedstrijd klaar gemaakt dus poetsen maar! We gaan een aantal wedstrijdjes rijden waar je punten mee kunt verdienen, we zijn benieuwd wie er straks de winnaar is van de wedstrijd! Limonade en een zakje chips aan het eind zijn inbegrepen.

Tarief: €29,00 p.p ( 2 1/2  uur) Koffie voor volwassenen gratis, frites met frikadel €5,00 p/volwassenen.


Kleding:

Veilig paardrijden staat bij ons voorop, daarom rijden wij altijd met een cap. Deze kunt u bij ons lenen. Na een cap zijn laarzen het belangrijkste. Heb je geen paardrijlaarzen, dan kun je ook rubber laarzen gebruiken, of schoenen met doorlopende zolen en een hak, let op een goede pasvorm.
De kleding moet voldoende bewegingsvrijheid bieden maar mag niet met alle winden gaan meewaaien, losse flapperende delen kunnen je  paard/pony onrustig maken. Onderkleding en met name de broek moeten glad aansluiten, omdat plooien vervelend kunnen inwerken op de huid.
Wanneer  je geen paardrijbroek hebt  kun je een andere broek (een legging bijvoorbeeld) aandoen. Tevens moet je het dragen van grote oorbellen en andere sieraden zoveel mogelijk beperken.

Wij vragen bij reservering een aanbetaling van € 50,-.

Resterende bedrag op de dag contant afrekenen of vooraf overmaken.

Voor meer informatie of om af te spreken kun je contact opnemen met Hennie. Tel: 06-13569453 of een bericht sturen via de contact pagina van de website.

Wil je zo vriendelijk zijn om bij reservering de leeftijd van de kinderen op te geven?

Minimum aantal is 6 kinderen.


Voor de jarige hebben we nog een verrassing, de jarige mag 1 gratis rijles komen nemen op onze manege. Deze is 2 maanden geldig.