Pony Power voor Kids, een unieke cursus voor kinderen vanaf 6 jaar. Kinderen leren alles over belangrijke sociale vaardigheden en ontwikkelen zich op hun eigen manier in een sociale omgeving. Door oefeningen te doen met de pony's leren de kinderen op een speelse en leuke manier over hun eigen gedrag en dat van anderen. Lees hierover meer op www.ponypowervoorkids.nl

Pony Power voor Kids

Pony Power voor Kids is een unieke sociale vaardigheidscursus voor jonge kinderen vanaf 6 jaar. De lesmethode is gericht op het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het ondersteunen van emotionele groei.

De lessen zijn praktijkgericht, educatief en speels mét pony's, waardoor een dynamische leeromgeving gecreëerd wordt. Leren van en met elkaar en de pony's. Letterlijk in beweging komen, zelf doen, zelf ervaren en zelf leren.

 

De 'Pony Power Kids' zetten reeds op jonge leeftijd belangrijke stappen en vormen hiermee een stevige basis voor hun verdere ontwikkeling.

De cursus is uniek in zijn soort en wordt gegeven door 2 ervaren gediplomeerde coaches die beide meer dan 20 jaar ervaring hebben met paarden. De groepen zijn klein, 4-6 kinderen en er is altijd begeleiding van 2 coaches. Er wordt pedagogisch verantwoord gehandeld en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en VOG zijn aanwezig.

De eerstvolgende cursus start april 2020.

Voorafgaand willen wij u uitnodigen voor een info avond bij Stal Veldhoeve, zodat u zelf kunt ervaren hoe de cursus in z’n werk gaat. Ook de kinderen zijn hierbij van harte welkom!

 

Heb je nog behoefte aan meer informatie neem gerust contact op. Aanmelden kan via info@veldhoevecoaching-begeleiding.nl