Ponykamp 4-daagse 1.0

Deze pony 4-daagse is bedoeld voor kinderen die veel tijd willen doorbrengen met hun favoriete dier. Veel plezier beleven met elkaar en de pony´s, en ook ga je veel leren.

Tijdens onze Ponykamp 4-daagse ga je elke dag rijden, besteed je veel tijd aan de verzorging van de pony’s en paarden en leefomgeving.

Je gaat proeven aan andere disciplines in de paardensport zoals voltige en springles. Leer je over paardengedrag in de kudde om je pony beter te leren begrijpen.

We gaan het hebben over angst en spanning bij paardrijden met handige tips en oefeningen.

Kom je alles te weten over de bouw, anatomie en skelet van het paard.

De onderwerpen tijdens de lessen worden ondersteund door inzet van de prachtige leerzame speelgoedponies. Ze zijn gemaakt van luxueus zacht imitatiebont en maakt ze onweerstaanbaar knuffelbaar.

De *Crafty Ponies en hun uitrusting en accessoires worden zo realistisch mogelijk gemaakt om kinderen te leren hoe het er allemaal uitziet en past. De manen en staart kunnen zelfs geborsteld en gevlochten worden aan de hand van een instructie kaart. 

Vanaf nu kan je dus een Crafty Pony bij ons aanschaffen in de ruitershop. 

De Crafty Pony mag iedere dag mee op ponykamp 😊

*Het is niet verplicht om een Crafty Pony aan te schaffen, er zijn altijd kinderen die er 1 hebben en dan wordt er samen gespeeld)

De kinderen mogen als ze dat willen alle dagen een vaste pony uitkiezen waarop ze rijden. Ze worden in kleine groepjes ingedeeld zoveel mogelijk op gelijk niveau en leeftijd.

Als herinnering krijgt elk kind een dagboek. Elke dag is er een moment om hierin te schrijven, knutselen of op een andere manier creatief mee bezig te zijn. Wij vullen deze aan met de thema's die aan bod komen.

 De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs. Janne en Hennie zullen deze dagen volledig begeleiden.

De Ponykamp 4-daagse is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde ruiters in de leeftijd van 7 tot 13 jaar. Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen is er een max. van 12 kinderen.

Datum: 19, 20, 21 en 22 juli 2021. Tijd: elke dag van 9.30-15.30 Lunch is inbegrepen met iedere dag vers brood van de bakker, en de div. tussenoortjes en drinken. Kortom geheel verzorgde dagen.

Investering: € 377,00

Het 2e kind  uit 1 gezin krijgt 10% korting.

Zit je al op paardrijles, dan is deze Ponykamp 4-daagse een waardevolle toevoeging, en zal de ruiter hier veel voordeel uit halen.

Heb je nog geen paardrijles gehad, dan haal je met deze Ponykamp 4-daagse meer uit je praktijklessen.

Je kan je opgeven door een mail te sturen naar: info@veldhoevecoaching-begeleiding.nl Daarna ontvang je het inschrijfformulier.

Wacht niet te lang, er zijn al aanmeldingen binnen. Wij kijken er naar uit!

 Heb je verder nog vragen, stel ze gerust!